boy or girl

hi mommy..bole share tak mcmne mommy semua tau beza bby boy n girl mse preggy.. saya 4 org boy..skrg preggy no 5..doc ckp girl. i excited tp i tkt boy lg. ?

6 Balas

Hi sis klu ikut apa yg sa selalu tgo tpi semuanya btul.. Nk tgo itu time kandungan itu 2 atau 3bln senang nak tgo baby girl atau boy.. Suruh suami tgo muka kita tya kt dia muka kita klu cantik atau berseri2 pasti baby boy klu kusam2 mcm itu girls.. Yakin.. 😍😍😍✌️✌️✌️

2y ago

sypon kndungan kelima..Dlu bentuk perut mcm2..xdapat nk beza..kndungan dlu kulit cAntik..bersih..jerawat 1 pon xnaik..xpyh susah nk mkn vit..Resdung semua ilg..🤣🤣..xde alhan dr awal smpi bslin..sbb semua dekat suami..tp bslin semua kua girl..No 5 ni..sy lmbik..alahan..kulit truk..rmi laa tgur..kalini sy nmpk buruk..leher bgaris2..gelap kusam sana sini..tp scan doc ckp perempuan juga..Hehehe jnji sihat ckup sifat..

Hi mommy,perbezaan paling ketara adalah kedudukan perut,kalau girl perut nampak lebih lebar dan sedikit tinggi.beza dengan boy perut lebih runcing kedepan dan ada sedikit jatuh.selama ni preggy with 4 kids nampak tak beza kedudukan perut sis?

5y ago

I xtau beza cmne..sbb yg ke 5 ni pun sme he bntuk perut.. ..tp klu tido i lbh suke ke kanan....mse yg 4 org tu i suke tido ke Kiri.. Alhamdulillah no 5 ni kua girl😍

Kalau dah 30 weeks keatas Bentuk perut macam bola basket ball.. Hehe

Tahniah untuk yg ke 5 ni sis. Doakan sy cepat2 dapat baby gak. 🙂

5y ago

Amin..😍

Klo mengandung baby boy apa beza dia sis sebelom ni

Now sis boleh share apa petua untuk dapatkan bby boy?🥰

5y ago

Xde petua dear..haha.. sbb slbh husben i ..mmg rmai ank buah lelaki.. mybe it husben try mkn gula2 Asam.. mnum Nescafé.. ..sbb i mse Peggy bby boy suka mkn asam2.. nasi Kandar.. hahah.. husben plk ske mkn lambchop.. ..