baby boy atau pun baby girl

Mcan nk tahu hamil baby boy atau pn bby girl

16 Balas

Klau sya nampak posisi perut jer .. klau perut naik atas smpai susu .. baby boy .. klau baby girl perut turun bawah sangat .. klau dah 6 bulan 7bulan bru boleh kenal pasti perut kta ke posisi yng mana 😊😊 just bagi pendapatan sya jer .. sbab tngah mngandung skarang ni

5y ago

5/6/or 7 bulan dah boleh nampak sis

Bidan kt umh MIL sy ckp klu baby lebih berat ke kanan, boy.. Klu lebih ke kiri, girl..

5y ago

rasanya mitos je kut . .ada je kawan sy kaki makeup pregnant girl

Scan. Bentuk perut tu bukan selalu nya betul

Ye pun pregant ke3 nak girl takut boy lagi

the only way is through a scan

Scan gender masa mggu ke 20..

Through scan

Pergi scan

Scan

scan