Perbezaan bersalin anak lelaki Dan perempuan

Betul ke org kata bersalin baby boy lg berganda2 sakit drpd baby girl??

3 Balas

Lain org lain.. Ade org besalin ank perempuan susah ade org besalin ank perempuan senang.. Mcm tu jugak ng ank lelaki.. Tu semua bergantung pada diri kita sendiri.. Y penting banyakkan bersenam.. And cari lah tips apa pon untuk mudah bersalin x sakit lama..

Sy xpernah dgr pulak mcmtu..rezeki masing2..kalau baby girl tu bsr dari baby boy,bsalin normal..agak2 yg bsr ke yg kecik sakit..baby girl bsr msti pyh nk kluar dan meneran berbanding kecil kn..🤔..

Tak pun. Sama je