Scan 30minggu...

Sebenarnya sy pon xtahu tgok.. Doc kata,nak kata girl mcm timbul Nak kata boy tp tak pula nmpk pistol dan terjojol..Harini 30w,xkan xjelas lg kan gender... Jadi dia decide baby girl.. Naluri dan harapan bharap sgt bby boy,tp belom ada rezki lg nk beli brg baby boy... Sbb ank sebelum 4 org semua perempuan.. Tp Apepon Alhamdulillah,janji anak sihat dah syukur..

Scan 30minggu...
10 Balas

sy pun Ada 3 ank girl.kali ke4 doc scan ckp girl juga.masa last scan aritu pun doc X sure jantina baby,tp doc tetap ckp girl.sy redha je Kalo DPT girl LG SBB sama dgn kakak sy 4 org girl.bila bsalin kuar baby boy.alhamdulillah tcapai Gak you NK baby boy

2y ago

wahhh..Alhamdulillah..iye bila da rmai perempuan tringin juga nk ank lelaki kn..tp xpelaa..blom di izinkan...heheh...Org ckp xpelaa muda lg ..cuba lagi..Adoii kot 2 ke 3 ok lg nk menambah.....tp dah 4 nk 5...😅😅Da mcm pegi rombongan sekolah pulak kuar dgn anak🤣🤣🤣

nmpk mcm girl, tahun lepas time sy preg twin scan 17 week da nmpk bird (al fatihah twin anak syurga) ☺️.. alhamdulillah allah bgi rezeki lgi wlau pun bkn kembar ., skrg da ada 4 boy (3 anak syurga, 1 hidup) ,.smoga yg dlm kndungan sy girl🥰

2y ago

Aamiin..moga dmudahkn sgla urusan awak...

girl..sy 24weeks baby kangkang sebiji² nampak dia punya bebird..insyaAllah nanti ad rezeki sis nk boy..asalkn baby kita sihat je

2y ago

heheh..tula..asal sihat...

Nampak mcm girl. Kalau boy senang nampak, saya punya baby 17w dah nampak pistol jelas sangat. Panjang pulak tu 🤣🤣🤣

2y ago

tula..Mula.doc pon cnfius..sbb tembam beger nya🤣🤣

Sm mcm sy sis..dh ade 4 gegirl..bila scan yg ni kt doc gegirl jgk ..kena tggu kuar la bru tau jantina sebenar bby😅😅

2y ago

heheh..tula..xpelaa...Asal ank sihat...

sy pun dah nak masuk 32w pun xnmpk jantina , baby kepit kdg tu dia tunjuk bontot je 😂

2y ago

bby nk suprise

baby girl. semoga anak kaka semua perempuan rajin tolong kakak dan dapat ringankan beban kaka dirumah.

2y ago

Aamiin...

klo ade 3 garis biasenye gugurl.. insyaallah. kali ni gugurl.. semoga dipermudahkan urusan momy

2y ago

iye..doc pon ckp girl..semua ank pon girl...hehehe

Girl tu sis. Burger sign🍔

npk 3line tu boy..comfirm haha

2y ago

Doc ckp girl .hehehe