Duphaston

Boleh ke saya berhenti makan Duphaston selepas ambil satu pil sahaja..kerana side effect is too extreme.

4 Balas

dos duphaston adlh ats nsiht doc puan sdri..suarakan ksukaran puan pd doc dan mnta cdgn beliau. dos duphaston ni ada kaitan dgn feed back kesihtan kndungan n rahim slps bbrapa dos..klu berisiko byklah kne mkn klu dah hmpir nk msuk trim 2 dos akn dkurgkn. klu side effects dia extreme sgt cuba mkn dgn sunquick atau jus oren fresh.

dapat dari doctor swasta or gov? elok dapatkan nasihat doctor lebih baik utk elak benda yg tak diingini. setiap org tak sama penerimaannya..

Puan rasa mcm mane yer?? Ubat tu utk kuat kan rahim kan??

Sis tak tanya doktor ke?