Duphaston n cucuk kuat rahin

Hai momies Ada yg pernah cucuk untuk kuatkan rahim dan ambil pil duphaston x..selepas makan pil duiphaston darah terus berhenti ke cmne..sbb sy 3hari dah mbil pil tu ..darah ttp ada..tapi keluar bersama air kencing

2 Balas

Saya lepas 3 hari baru spotting stop. Tapi sekali dua ada jugak kencing keluar setitis. Tapi dah jarang sangat2 dah. Doctor bagi saya utrogestan sekali. Sebab history saya dah 3 kali gugur

rujuk doc trus sis