rebonding ketika uhave mil

boleh ke rebonding rambut ketika hamil?

1 Balas

Rebonding ni dia guna ubat kan.. Pada pandangan saya, apa2 sahaja bahan yang kita gunakan termasuklah mekap, pencuci muka or apa sahaja, semuanya akan meresap ke dalam badan kita. Sebab badan kita ada liang2 roma dalam kulit. Dan apa sahaja yang ada dalam badan kita akan disalurkan kepada bayi. Ubat rebonding dan pewarna rambut mempunyai bahan kimia yang tinggi. Sebaiknya jangan la rebonding. Tunggu lepas bersalin ye..

5y ago

Sy pun tunggu selepas bersalin baru plan nak rebonding. Wpn rambut ni dah mcm hantu kak limah🤣🤣🤣