Rebonding

Salam Nak Tanye Kalau Pregnant,Boleh Rebonding Rambut Tak? boleh ke kalau pregnant kite rebonding rambut

1 Balas

Pernah baca artikel dekat surat khabar, janin tak tahan kalau chemical tinggi. Contohnya dalam barang mekap atau barang rambut. Boleh jadi cacat atau keguguran. Saya pun nak buat treatment rambut, tapi tak berani nak ambik risiko. Saya lupa kan je la niat tu hihi

5y ago

Kan sis. Saya pun terlupa nak tanya doktor dekat kk bila checkup. Sis jaga diri ye 😘