risiko tak ibu hamil rebonding rambut?

Risiko tak ibu hamil rebonding rambut?

10 Balas

saya tak tahu pon tapi saya dah buat dah rebonding masa kandungan 8 weeks .. alhamdulillah sekarang dah nak masuk 21 weeks .. mmg x boleh eh 😅

2y ago

Sama la sis... Sy pn baru buat rambut semalam. X tau juga sama ada boleh curl, rebounding @ colour rambut.. Usia kandungan 14 weeks. Takut juga bila baca ramai kata ada effect kt baby😬

Ibu hamil x boleh buat hair treatment, rebonding atau colour rambut sebab pakai chemical. Chemical tu boleh membahayakan bayi

4y ago

boleh google. kawannsaya punya adik angkat meninggal sbb kanser. Dr kata dia suka rebond rambut smpai seminggu dua tiga kali. chemical dalam tu kuat boleh effect pada badan kita sendiri jugak. bukan nk kira niat ke apa. kalau sayamg anak, lupakan je lah niat tuu.lepas bersalin nt rebond la rambut tuu puas2

Bahan dia ade zat kimia. Jdi better elakkan laa. Risau dkt dlm perot tu kita tak thu apa2 jd bahaya nnt

Sangat berisiko mumy . Sebab Bahan rebonding Ada Kimia ..nanti effect dkt baby ..

Wah lpas bce ni bru Sy tau xbole rebonding rambut 😯good info👍

Better elakkan rebonding rambut. Nanti effect pd baby

Risiko tak ibu mengandung rebonding rambut?

4y ago

Chemical dya kuat that's why rmbut bole straight , how come rmbut straight ? Sbb chemical tuu meresap masok .. klau ragu² better xyah buat , sbb kita xnmpk apa effect kt baby dlm perut

effect lepas bersalin rambut gugur.

Better elakkan..

Tk boleh ..