Saya dah 5 w. Last period 31 July-4 aug. Nurse bagi tarikh buat buku pink 6/10. Masa tu dah 10w

Boleh ke erk??

9 Balas

Boleh sis tarikh sis hampir sama dengan saya beza sehari je, buka buku seblum usia kndungan 12 week Saya last period 30 July-2 aug pon nurse bg tarikh buat bku pink 5/10

blh je sis.. dia ikut atas tempat.. ada tempat 12weeks bru kena buat, ada stgh tmpt 8weeks dah kena buat.. dan ada stgh tmpt kena buat kena book tarikh dlu dgn misi..

4y ago

moga ada rezeki saya nanti...doakan yg terbaik je ☺️

Boleh sis. Paling lewat buat buku 12w. Lagi pun tarikh tu nurse yg bagi. Sis tak payah risau ye.

tak kisah pun, jangan lebih 12 week je. . ikut procedure klinik ibu anak di kawasan masing2..

Saya bukak buku pink masa 14w atas arahan nurse. ikut jela

Saya pun bukak buku pink masa 10weeks. Takda masalah pun sis.

4y ago

sy pn baru bkak bku pink..sy skg dh 12week 2hari..

Boleh, yang penting sebelum 12 minggu 🙂✌🏻

Boleh sis 😊

boleh sis