minum ais

Blh x minum ais msa pregnant

19 Balas

Sye masa preggy tak minum ais langsung sbb org kata nanti baby size besar pastu nanti time bersalin sakit belakang. Disbbkan org berkata begitu sis pon ikut and alhamdulillah semuanya senang je

bole jer..yg penting jgn ais manis...nnti gula tinggi...follow dr emelda dia byk share pasal mngandung ni

knp x boleh? bbb besar sbb makan dan minum manis..ais la syokk lagi musim panas ni kiki

Boleh sgt. Minum je ais atau ice cream pun tak apa. Tapi kene minum air masak byk juga. Balance.

Boleh jak sebab mommy x leh tahan juga tuh minum ais tapi jangan ais ketul lah just sejuk

Boleh je.. Nnti lpas bslin xleh nk mkn ais kena pntang... Skrg mkn sesiap.. Hihi

Boleh je..saya klau blh setiap hr nak ais..klau xdpt rase mcm x tenang je..

Boleh aje.. Saya dari awal smpai sekarang tk leh tinggal ais🤭

Minum sja sis.. Tp jgnlah kerap trlalu.. Minum2 jga air msak

Tpi suami sy gan kakak ipar mrh sgt minum ais

4y ago

Yup sbb badan kita. Apa2 nak makan pun kena berpada2. Kalau rasa tak ngam, tak perlu makan dah.