air ais / sejuk

cuma nk tnya waktu pregnant blh ke minum air ais ? nk minum pon takot ii tapi kdng ii dtg jgk teringin tuu ..

2 Balas

ikut badan sendiri ja. org selalu ckp jgn suka minum air ais masa pregnant,nanti baby besar. tp dr anak pertama sampai ke 3 sy minum air ais,anak² sy lahir bawah 2.8kg. cuma takut kembung perut la

1y ago

trima kasih komen

boleh je rasanya. tp mak sy tak bg sangat minum air berais. mak sy cakap nanti baby besar susah nak bersalin 😂

1y ago

trima kasih komen