buang air kecil dan lapar

Blh dikatakan x sampai 5minit g toilet lagi..baring jap p toilet lagi..mcm nak tido dlm toilet je??mmg cmni ke pregnant?..kaki pun dah penat..pastu dah mkn selang 5 minit perut berbunyi lagi..Alahaii..indahnya..Pengalaman pertama Menjadi bakal ibu?

7 Balas

Sme la sy sis...bdn pon naik dh 10kg slama mngndung dh 30w😁..kencing xyh ckp asik nk kncing je😂 xleh buat bincng.

Saya klo malam sikit sikit nak gi tandas klo makan tu tak lah sbb ada rasa malas and tak selera tpi tetap time mkn saya mkn .

4y ago

Tau takpe asik nak ulang alik tandas buka tutup baring balik mcm tu je terus 🤣

Sama dgn sy. Sikit2 nak pi tndas kencing. Sedangkn kencing sikit je. Memang rasa nk kencing je.

Lebih kurang tp sy xla cpt sgt lapar🙈

4y ago

ok dah tu sis..mantain sikit tu berat badan..klo sy ni dah overweight ni😂😂

Sama lah kita sis hihi

4y ago

kan sis..alahaii.sabar je la

Aah normal sis

Yup normal sis

4y ago

Lepas bersalin 🤣