kerap kencing

Hi mommy,saya 36 weeks 5 days mmg kerap kencing ke? Sbb selang 5 minit asyik ke toilet ajee?

12 Balas

Ya sis. Saya pun dulu macam tu juga. Asyik nak terkencing je nak lagi waktu malam. Tapi tips kalau tak nak asyik terbangun malam, kurangkan minum waktu malam dan sebelum tidur.

Samala...sampai nak tarik katil dok dalam toilet.lagi best baru je kuar toilet baru baring Kat katil dah kena bangun balik gi toilet.memang penat😭😭😭😭

Its normal sis .. mksdnya baby dekat bawah laluan dah.. tak lama lagi tu... just be ready 😍

Saya baru 26w 1d dah kerap sgt ke toilet . Penat ulang alik toilet Tapi layan jela huhh

sy pun 32w tpksa tido depan tandas..memang dah tk larat kejar mngejar tahan kncing🤭

5y ago

rasa nk pakai pampers pun ade tau tk🤣🤣🤣

Samalah sya sis..29minggu..malam bangun 4/5 kali..siang lagi lah.🤦🏻

baby makin besar makin menekan pundi kencing kita 😇

Normal..lg dekat due date lgi dekatlah dgn toilet 😂

Sesetengah ada mcm itu😀

Memang macam tu