Kerap nk kencing

Hy ibu² dan bakal ibu.. Normal kaa 34w perut asyik mengeras n keqap rasa nk terkencing..rasa mcm kncing xlawas jaa.. Penat dh p toilet😅 #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

hai ibu...sy pun ms 34w rasa mcm tu..perut asik mengeras..pastu mmg rs nk tkencing..normal kalo kepala baby da kt bwh, da msuk dlm serviks kite .rs ngilu2 pun ade..

2y ago

Yaa kplaa baby mmg dh kt bwh.. Alhamdulillah klaw normal.. Risauu kekadang sbb rsa ngilu² geli² cmtuu..