Sesiapa tahu?

Bla da ble nmpk kantung? Sya da scan tp Doc kta kandungan krg dri 4mgu blm nmpk apa2 pun 😢 sya hrp sgt lma tgu ank ke2 Ni 🙏 yg first ank da 6thn..

12 Balas

Untuk kantung 6w mgkin dh blh nmpk utk sesetengah ibu. Mcm sy 5w lebih dh nampak tp melalui tvs. 7w bru nampak janin dgn jantung.

2y ago

tu la Hrap sgt 2mgu lg da ble nmpk Sb skrg doc kta kandungan krg dri 4mgu so mmg xmpk ap lg..menghitung hari nk p scan lg teruja mcm ank first 😅