Baby 8week

Hi momieess , sya firstbaby 8week . 2/3 hari lepas saya ada keluar darah coklat2 pink mcm tu. Lps da tukr pnties tu dh tak ada . Ptg tu pegi klinik sbb rasa tkt sgt , doktr bg ubat kuat rhim dgn ubat pink tu ( lupa nma ubat. Da scan kntung pun ada heartbeat baby nmpk cuma blm dgr sgt . Tp baby mbsr ikut week yg btul kta doc . Tp smpai skrg sy msih rasa ngilu kt miss v tu. Ad tak yg mcm sya. Rasa tkt risau la . Smpai skrg tkt sgt nk buat apa2 sbb doc suh bedrest je.

2 Balas

saya pun ada keluar darah until now, sekarang kandungan 9w6d tapi baby tak nampak nampak kantung je 🥹 Risau sangat. Saya pun lately ni ada rasa ngilu ngilu dekat miss v. Banyakkan jelah berehat ye. InsyaAllah baik baik saja

11mo ago

Yeke. Tu la risau kn. Awk pun rht2 la ye. Jgn stress2 . Jgn keje berat2 insyallah 💪🏻

Awak sebijik macam saya

11mo ago

Alhmdulillah ❤️