Doakan Saya

Bismillahirahmanirrahim Assalamualaikum ibu2 semua… Harini saya dah 37minggu 3 hari. Due date saya 12/12. Sya GDM on Diet. Dr scan Alhamdulillah kepala baby dh masuk laluan dh🤗. Ini anak pertama saya. Mohon doakan saya NURUL SYAFENIE BINTI KAMARUDDIN dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan , kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat . Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻🤲🏻 Doakan saya. InshaAllah Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin , selamat ibu & anak 😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah .. Amin ya Mujib . Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua .. InshaaAllah .. 🤲🏻🤲🏻 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

30 Balas

Allahuma Aamiin ya Mujib, doakan sy juga ye selamat bersalin & d permudahkan segala urusan, baby & ibu sihat dan selamat melahirkan. Aamiin

1y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kita nnti🤲🏻🥰