Mohon doakan saya 🤲🏻🥰

Assalamualaikum semua mommy2 💕 saya dah masuk 39minggu 1hari . Due date saya 28/1/2023 anak pertama masih belum ada tanda2 lagi 🥺. nak minta baby keluar sebelum due. Mohon doakan saya Nurul Nadia Binti Azman🤲🤲 dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan , kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat . Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻🤲🏻 Doakan saya . Lebih 40 orang yang doa , InshaAllah dimakbulkan . Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin , selamat ibu & anak 😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InsyaAllah. Aamiin ya Mujib . Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua .. InshaaAllah🤲🏻♥️ ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

2 Balas

Amiin amiin yrb. Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin awak . Sy doakan baby dan ibu selamat . Amiin 😍 doakan saya juga ye . Due 30/1 ni 🥰

1y ago

Aamiin 🤲🏻🤲🏻semoga segala urusan bersalin awak dipermudahkan 🤲🏻🤲🏻

Aamiin2 insha Allah smoga Allah permudahkan urusan sis dan smoga sis slamat bersalin

1y ago

terima kasih atas doanya 💕