Doakan Saya

Bismillahirahmanirrahim Assalamualaikum ibu2 semua… Harini saya dah 37minggu 3 hari. Due date saya 12/12. Sya GDM on Diet. Dr scan Alhamdulillah kepala baby dh masuk laluan dh🤗. Ini anak pertama saya. Mohon doakan saya NURUL SYAFENIE BINTI KAMARUDDIN dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan , kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat . Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻🤲🏻 Doakan saya. InshaAllah Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin , selamat ibu & anak 😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah .. Amin ya Mujib . Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua .. InshaaAllah .. 🤲🏻🤲🏻 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

30 Balas

amenn🙏🏻🙏🏻maaf jika apa yg sy ckp mguris hati sis.bagi pendapat sy,jangan dikira berapa banyak org yg doa utk sis dan baby sebab kalau tak sampai 40 org yg doa spt yg sis harap..nanti sis kecewa.Due date sis nak dekat dah..enjoy the moment mom to be&sy doakn sis dipermudahkn urusan bersalin nanti

1y ago

Terima kasih sis. Sy dh edit pos sy. InshaAllah aamiinn🤲🏻

amin3... ya rabb.. moga dipermudahkan urusan bersalin sis. sy pon sedang tggu hari. due 17/12☺❤ skrg dan 36week 6 hari. esok masuk 37 weeks.. moga dipermudahkan segala urusan kita.. moga bersalin normal tanpa koyak.. sakit yg sekejup.. anak dan ibu sihat.. sempurna fizikal, akal dan mental.. amin3...

1y ago

tarikh kita sama laa sis...perut pun dh trun byk ni..tgah malayan sakit sana sni skg..bby pun adohaii makin aktif plk dia menekan bhgian bwah..

Saya doakan puan dan semua ibu2 yang sedang berjuang untuk melahirkan atau menanti saat untuk melahirkan dipermudahkan segala urusan melahirkan, ibu dan baby sihat & selamat, serta dapat berpantang dengan tenang dan sempurna. Semoga yang baik2 juga untuk saya😊 Amin Ya Rabbalalamin🤲🏻

1y ago

Semoga Allah permudahkan segala urusan kita bersalin nnti🤲🏻❤️

first time plak dgar lebih 40 org doa utk makbul😅😅.. doa sendiri je mom, doa sendiri lebih afdal.. yakin Allah permudahkan.. baca lailahailla anta subhanaka inni kuntuminazalimin non stop. semoga dipermudahkan.

1y ago

InshaAllah. Aamiin

Tlg doakan saya jgk NURUL NAJIHAH BT RAMLI skrg dh 38weeks 4days supaya segala urusan dpermudahkan dan semoga bersalin normal tanpa koyak , dan baby pon selamat sihat sempurna,, amin🤲🏻

1y ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita nnti. InshaAllah. Aamiin aamiin ya mujib

amin amin.. saye due 10/12 ...27/11 ni kene serah diri sebb gdm on ubat n insulin... doakan saye gak yea.. semoga dipermudhkn segala urusan.. 😇😇😇😇

1y ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita nanti. Aamiin ya rabb🤲🏻❤️

Aminn insyaallah semoga ibu dan anak sihat sahaja. Dan semoga kelahiran zuriat awak dijadikan kelahiran yg mudah dan selamat utk ibu dan baby 😘

1y ago

Terima kasih sis atas doanyaa. InshaAllah aamiin amaiin ya rabb🤲🏻❤️

Maaf mommy sesiapa doa walau tak cukup 40 orang pun in sya Allah yakin Allah akan makbulkan. Moga dipermudah bersalin. Aamiin

1y ago

Aamiin ya rabbal alamin

Sama la kite sis.. Tp sy 28/11 kene serah diri sbb gdm on insulin.. Tgh memujuk baby keluar awal nih.. Semoga kite dipermudahkan bersalin.. Aminn..

1y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin🤲🏻❤️

Allahuma Aamiin ya Mujib, doakan sy juga ye selamat bersalin & d permudahkan segala urusan, baby & ibu sihat dan selamat melahirkan. Aamiin

1y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kita nnti🤲🏻🥰