بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum. Harini saya dah 39 minggu 5 hari. Mohon doakan semoga saya Afiqah Najwa Binti Abdul Aziz dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat keduanya, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat serta selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn.. Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, InshaAllah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu2 yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin, selamat ibu & anak. Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah.. Amin ya Mujib. Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian 🤲 لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

2 Balas

InshaAllah Amiinn! Semoga dipermudahkan urusan sis utk melahirkan. Aaminnnn

1y ago

Alhamdulillah dah selamat bersalin. Terima kasih atas doa, semoga dipermudahkan urusan awak juga ☺️

Sama dgn saya dh 39 minggu 5 hari