Pada tahap kehamilan mana anda memerlukan nasihat dan bimbingan pakar penjagaan kesihatan?
Voice your Opinion
Bila merancang kehamilan
Trimester pertama
Trimester kedua
Trimester ketiga
Fasa bersalin

4383 respon

14 Balas

semua fasa. walaupun ada mak atau kakak2 bagi panduan & nasihat, perlu juga merujuk kpd pakar kesihatan sebab pregnancy kita mungkin ada komplikasi berbeza dgn org lain. cthnya mak saya x pernah kena GDM, tetapi saya masa kandungan 15 wks dah suspected pre-GDM.

Bagi saya semua tahap penting utk kita tahu dan ambil tahu...dpt kan ilmu sebanyak yg boleh...bukan utk org lain pon utk diri sendiri dan baby dalam kandungan juga

Fasa bersalin sbb lain2 situasinya walaupun day bersalin bnyk Kali 😅

i think pda tri pertama and 2nd and 3rd and after bersalin.. heheh

Semua di atas tapi Fasa bersalin rasanya lebih deep

Fasa brsalin..sm ada blh brsalin normal or czer

Semua fasa kehamilan

semua...

semua

Semua