buku pink

hi, bila waktu yg sesuai untuk buat buku pink?.. saya baru 6 weeks pregnant

18 Balas

Sy 5w buat. Sbb pnah ggur bfore ni. Tp seeloknya 8w ok sket, at least nmpk la jgk kantung. Klo awal sngt, xnmpk. Xpsl2 kna TVS (scan dr bawah). Hehe

5y ago

Ah ah sy baru2 ni kena .sy ckp x npk lagi kot doktor sebab bru 4 mgu..doktor ckp bole je scan ikut bawah .tp acly bahaya taw syukur xda berlaku pendarahan kh apa ..nti nk ke doktor tu btgjwb hohoh