Bilakah boleh buat buku pink?

Hi mummy semua, dah 11 weeks dah buat buku pink? Or bile yg sesuai buat buku pink?

9 Balas

dah sesuai bukak tu..sy dulu w9 walk in klinik desa,dpt appointment bukak buku pink w10.. appointment utk scan kat kk w12..

Kena call/inform klinik berdekatan atau boleh je walk in terus. Dah 11 weeks tu dah boleh dah buka.

Walk in je sis klinik kesihatan, ckp je nak daftar buku pink. Saya 4weeks da buat 🤗

dh boleh buka buku pink dh tue sis...klau kt tpt sy kena buka buku sblm 12mgu..

saya dulu 8 week call utk book. nurse call masa mnggu ke 10 utk bukak buku.

dh boleh buka buku pink dh sis. 🥰

dh boleh buat buku dh tu😊

Call je klinik berdekatan