normal ka baby aktif sebelah malam dan sebelah pagi pulak tidak pulak

Bila start jam 6@7 sebelah malam begitu perut balik2 sakit mengejang gitu tapi bila sebelah pagi pulak tidak pulak terasa sakit..tapi mum ny pulak aktif jalan2 sana sini ke rumah jiran kalau sebelah pagi???...

1 Balas

Normal sis..itu salah satu practice utk mummy kelak..kelak nanti baby lahir akan bangun sblah mlm dan kita tak dpt tidur..mula dari skrg baby bagi tngok aktivitnya spya mummy dpt ubah mindset..hehehe