BABY LEBIH AKTIF SEBELAH KANAN..

salam nak tanya.. Ada ke yg mcm sy.. Bby suka main² kat sebelah kanan.. Terasa gerakan di bawah bahgian tulang rusuk.. Kdg² dia mengeras je kat situ.. ?.. Hehe.. Kalau sebelah kiri pulak.. Dia suka bahgian bawh pingang.. ??

3 Balas

sya sama lah suka lekat kat seblh kanan kalau lepas mkn pasti lah di situ lepas tu hilang nanti tendang bahgian atas

smelah..die suka duk sblh knan..bnyk gerak sblh knan..haha..xpela,asalkan die aktf..

Biasa tu sis.. Dia lebih selesa kt situ.. Mcm sya,baby aktif main kt sbelah kiri 💞😀

5y ago

😉😉