Sakit tulang punggung

Tulang punggung sakit sangat rasa kena renjatan bila nak bangun dari baring. Sebelah kiri je, kenapa sakit sebelah je ye? Checkup next week lama pulak. Terima kasih mama2 sekalian. #14minggu, first mom

1 Balas

Tanda kurang kalsium dan postur tak sesuai tu. Sebelum hamil saya pernah kena mcm renjatan elektrik tu, doktor diagnose soft tissue injury. So, kena rehab-fisioterapi- senaman kaki dan tuam pad panas dan minum susu