Baby

Bila boleh stop bedung anak. Risau lama sangat bedung anak lambat meniarap.

12 Balas

Baby sy sbb mak mertua jaga dia akan bedung sebelum tidur sbb tidur buai. Malam bila dia tidur dgn sy, sy tk bedung. Now dah 5 bulan. Baby sy start meniarap masa 3 bulan lebih. Depends on baby actually 😊

Tak perlu bedung anak 24jam. Baby dah besar Bedung time nak menyusu & tido je sis. Time Anak sedar tak payah bedung, biar Baby bebas

Bedung bila time tidur je. Banyakkan tummy time. Tapi bila dah pandai meniarap kena berjaga2 confirm tidur pun nak meniarap

Sy bedung 3 hri je..sbb dye pndai tarik tgn keluar..lg bhya kain bedung trttup muka..lps 2 x bedung dh..

Sy aftr 2 bln lebih xbedung dh..sbb bby dh pndai isap jari tgn .dan bz nk pegang jari kaki

Bila2 bole stop ikut keselesaan ank..pns sgt cuaca..best lg dia tdo tanpa bedung..

Bedung time tido utk tido lena.. itupun Masa 1 -2 bln .

After a month sya xpkaikan lh bedung anak saya..

sy xpnh bedung baby sy...sbb die xnak...

1,2 bln saja pon rsa dah okey klau xbendung