Bedung baby

Boleh share baby mommy semua start stop bedung umur berapa ? #1stimemom #seriusnanya #bantusharing #ingintahu #firstbaby #jangandibully

9 Balas

2 bln dh stop bedung sebab tak keluat rmh. Cuma bedung kalau keluar pg clinic tp kalau tido masih guna bedung sampai umur 5 bulan slowly ajar bby tido tanpa bedung

3 bulan dh boleh stop bedung..tapi saya klaua nak anak tido lena saya bedung je...lagi pon anak dh x tido terkjut2

klu sy.. sampai ank dah boleh meniarap... selagi xboleh sy bedung je bila die tidoq.. buka bila die main je..

sepatutnya bila ye? anak saya dah hari ke16.. dibedung tp kuat pulak tngan dia dikeluarkan

2 bln sy dh stop bedung, mitten , sarung kaki pkai mlm je. cuma sesekali ad la bedung .

minggu pertama je kot bedung.lepas tu baby tak nak

genap 2 bulan dia dah mengamuk tak mau bedung

3 hari lepas pantang hahahaha

3bulan