Nak Pregnant

Betullah apa org kata, masa habis bersalin je kita takut nak pregnant lagi, tapi bila dah masuk 2 bulan ni rasa rindu nak pregnant lagi d manja hihi, tengok muka anak pun rasa bahagia sakit bersalin tu semua hilang....

Nak Pregnant
1 Balas

betull.. lepas besalin anak first 11thn dulu.. nangis2 xnak dh beranak pas ni... fobia rase... tp skg..alhamdulillah... nak masuk 4 dh anak...Allah maha kaya.. Allah permudahkan segalanyee... semoga sis pon same ye... dipermudahkan segalanyee.. aamin....

4y ago

Ye sis, btul tu, insyaallah ank kdua