tak ada mood shopping/melawa

Sebelum pregnant saya suka melawa/makeup bagai. Tapi tengah pregnant ni tengok makeup pun rasa nak muntah ?? baju pun selekeh je tak ada rasa nak cantik langsung. Normal ke? Lepas bersalin mood tu datang balik ke terus tak datang? ??

2 Balas

Sama dgn sy.. Jnis suka melawa tp sjak mengandung ni selamat tinggal smua tu.. Haha.. Pernah pakai mekap sekali je masa mengandung sebab nak pegi kenduri tak nak nampak pucat sgt.. Tup tup dh habis mekap serabut sangat dekat muka ni macam nak mengamuk je.. Haha.. Org kata pembawakan.. Nak beli baju pregnant pn tak nak.. Pakai baju yg mk kasi je.. 😂😂

SAMA GENG SINI... HAHAHAHAHA