masih belum bersalin

kt tmpt keje sy ada 3 org pregnant trmasuk sy.. smua due hampir sama. 2 org tu dh selamat bersalin nak masuk 38 minggu. sy dh 39 minggu masih belum ada tanda2 nak bersalin. padahal perut sy jauh lg besar dr diaorg.. sy kluar je dr ofis smua org tnya bila sy nk beranak... sedih sgt.. bila org tnya mulala sy nak nangis.. malu pun ada ??? rasa dh xblh hadap muka staff kt sini.

1 Balas

Laa buat apa nk malu sis. Perut xshare. Ank lain2. Mgkin dorg nk buat modal brckp ja tu. Tp kdg klau ulang2 tnya kita pn stress jugak 😅 .. jwab ja.. smpai masa kluar la dia. .😊