Takut nak bersalin

Sy dah nk masuk 8bulan pregnant. Sy dah rasa takut nak bersalin nanti 😭🥹 Ada tips tak? #firstbaby #firstmom

2 Balas

puan ada ig? nnti try follow ig eja_confinementhelper dkt situ byk tips bersalin tenang dan pelbagai tips tuk bg first time mom belajar.. mana tw bila dh tw teknik yg btul dan spttnya..rs takut tu blh rs kurang..mg dpmudahkan segalanya amiin

11mo ago

Ok sy dah follow. Tq awak!