Senggugut

Betul ke org senggugut susah nk lekat baby. Sy mengandung dh 5 mnggu lebih dan dulu sy mmg senggugut. Sy takut sgt klu terjadi bnda yg sy xnak. Spa ad pngalaman? Sharelaa kt sy.

24 Balas

Saya before kawen jarang kena senggugut .. after married baru selalu kena senggugut .. belum lagi kurniakan anak .. miscarriage 3 times

Ikut jenis senggugut rasanya. Kkk sy ok je ada anak. Ada yg sy dgr kata ssh. Jadi ikut jenis senggugut tu. Apa2 blh refer doc. 😊

Saya senggugut sampai tahap nak pengsan sis. Tapi Alhamdulillah bunting pelamin. Sekarang anak 4 bulan dah. Jangan susah hati 😄

Sy setiap kali dtg bulan mesti senggugut..alhamdulillah 7bln berkahwin skg da ada rezeki no 14week..semoga d permudahkan

kalau sengugut teruk sekalipun kalau dah rezeki allah nak bagi . alhamdulillah. banyakkan doa dan usaha serta positive.

Sy dlu senggugut jgk bila period tp skrg pregnant Alhamdulillah ok dh 6 bln.. Fikir positif yg negatif buang jauh2

Mak sy ad sengugut la anak smpai 12..jgn dga la ckp org sis..sy tiap2 bulan sengugut.. alhamdulillah lekat..

Rsny xkot.. doa moga kandungan baik2..dan penting utk awk jaga kandungan n diri juga😉

bila da mengandung ni fikir yg baik2 ya Puan,

Sy snggugut truk gila.. ok je..