Gejala 29minggu

Hi mommies.nk tnya ni.mmg start 29minggu ke ats ni kluar simptom² yg mcm sakit senggugut teramat sakit tu ke?normal ke bnda tu?..sy rsa bdan sy xbrp sihat.sbb sy sblum preggy dlu tiap kli period mmg akn merasa sakit senggugut yg sakit sgt tu xbole bwa bncang..pastu start balik berabis muntah².pening mcm nk pitam tu.bdan pula kerap bpeluh sejuk.knp ya rsa risau lh😢#firstmom #SeriusTanya

1 Balas

Rasa sakit senggugut tu xpernah lgi..sakit pelvic biasanya bila dh hujung2 trimester ni..awk xde tnya nurse or Dr ke time checkup? ..sy tiap kali checkup akn tnya nurse klau ada sakit dkt mana2..sbb sy pon firstmom xde pglman jgk

1w ago

Sakit tu on off ke awak? Awak monitor dulu kekerapan dia. Kalau dah sampai 10 minit ke 5 minit sekali tu memang contraction dah tu. Kalau tak mungkin braxton hicks