last days

hari ni cukup 44hari sy berpantang..tp pda hari last nie sy mari tiba ii rasa senggugut yg kuat sgt..sbb kes hari tu ad dlm 4 hari darah x kluar astu nk kat last days senggugut dan darah banyk kluar normal ke? sy takut sbb smpai sy xleh tdo semalam sakit perut.#firstmom #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

klu sy la consider period,biasa lps habis pantang keluar drh dh kira period pd sy. org lain sy xtahu,hormon tak sama setiap orang klu risau,better ke klinik or hospital pergi je ke emergency. takut ada masalah lain dlm rahim.

sakit sgt ke awk? saya harini 31hari berpantang ttbe keluar darah mcm period & senggugut sikit. 😭😭

ape2 sakit yg kuat sgt sila trus ke klinik atau hosp. jgn tggu