sakit mcm senggugut

Sy nak tanya, ikutkan period sy on 17aug tapi dlm minggu ni sy rasa mcm senggugut tapi tak mcm senggugut yg teruk. Kenapa ya??

1 Balas

Sya sblum cek upt..mmg mcm ni..senguggut yg x brapa nak jadi..dlm 3hari juga..tapi x dtg2 haid..lpas 3 hari sy nmpk ada spotting..so sy consider im period lh..tpi lps tu x ada..snggugut on balik...pelik sy rasa..then sy cek lh upt main2 je..tgok2 positive..tpi x smua rsa mcm tu lah..

11mo ago

spotting darah mcm mn sis colour ap sya tdy nk kencing check ad lendir skit darah skit tpy warna sangat soft pink mcm tu