Anmum Materna

betul ke minum anmum ni kena kencing manis ? and baby besar

Anmum Materna
68 Balas

Sy pn minum susu ni juga. Perisa choc and ori. Tp bru lg 1month minum xtest lg air gula.😂 Tgh berdebar.

Minum since tahu pregnant 5 weeks. Alhamdulillah tak sangkut kencing manis and baby pun membesar elok je.

Susu ni bagus sgt. Sbb I xde selera mkn so I mkn ni jer. Haha utk jgn perut masuk angin.

saya minum ni dari anak first samapai kedua takde apa pun biasa je, masa anak first tu tak besar 2,7 je

Sy pun tengah minum yg perisa coklat Tunggu habis ni jer taknak dah minum lagi takut juga kencing manis

Sy minum tp bby kluar normal, x besar..huhu Klu rasa manis, sy biasanya kurgkan bancuhan dia 😬

Tak. Sya smpai 6 bulan maseh mnum susu ni. Tp jrg2 tak sllu laa. Tkda kncing manis pun 😅

Pengalaman sy, minum susu ni.. anak lahir besar 3.95kg. Tp Alhamdulillah.. sy ok.. xde kencing manis.

Anak first dlu sy minum susu ni alhamdulillah tak kena kencing manis pon. Tapi anak 3.4kg

Tak semestinya.. kene pandai kawal. Nurse/doc xgalakkan ambil susu tepung sebab gula tinggi..