Anmum Materna

betul ke minum anmum ni kena kencing manis ? and baby besar

Anmum Materna
68 Balas

Dye bukan TANPA GULA.. dye nyatakan TANPA GULA TAMBAHAN tu mksd nye still ade gula.. Cm tu laaa..

minum msa prgnnt ank kedua dlu mmg bby agak bsar ckit..tp alhamdulillah xde kncing mnis

sy sendiri pun tak boleh minum anmum terlalu manis bagi sy.. skrg minum lazz susu kambing

Entah la..sya minum ne Tak juga kencing Manis..cuma anak keluar besar la..4.12kg

Ya. Doktor sya pun kata jgn minum susu tu. Bnyk org kata boleh Kncing manis

Tak sure sngt . .. sy mnum Anmum jugak bby kluar agk bsar juga..🤣🤣

sy kalau minum susu ibu mengandung mesti mabuk 🥴😅xtau la nape

Alhamdulilah xde plak baby besar dan kena kencing manis

Sy minum elok je dari ank first sampai nak masuk yang kedua ni..

saya minhm halfway je, lpstu bnyak minum dutch lady full cream