Ada sesiapa pernah minum Susu anmum Materna (kurg Manis) perisa coklat ni? Week brp boleh minum ya

Susu ibu Hamil Anmum Materna

Ada sesiapa pernah minum Susu anmum Materna (kurg Manis) perisa coklat ni? Week brp boleh minum ya
4 Balas

Saya minum dari awal kehamilan sampai sekarang. Start tahu pregnant je dah boleh je minum. Pastikan awak takde kencing manis ye. Ada yang kata gula tinggi. Tapi sebab saya memang takde kencing manis. Dan check air gula pun memang takde sangkut gdm. So memang saya teruskan je minum macam biasa

Sya minum ni Alhamdulillah selesa dngan perut n tkde sangkut gdm, sehari sekali ja sebelum tidur , rasa pon sedap

saya minum je ni...xde sangkut gdm pun..

dh boleh minum dh tu