Anmum Materna

First time and first day minum susu Anmum Materna???16minggu4hari??Siapa pernah minum susu ni??

Anmum Materna
2 Balas

🙋🙋🙋sya...mse kdungn 3bln sya start mnum lpas tu bhenti sbb trlalu mnis😅..skrg 8bln start mnum balik sbb anmum dah kluar kn yg baru kn ...tanpa gula..xmanis mcm dlu

5y ago

Cuba tgk gmbr??ada tak??

Kalau blh amalkan susu lain ye sis..anmum ni kandungan gula dia tggi..nurse n doc xsarankan mnum susu anmum...mudah kena kencing manis n berpotensi bby bsr..

5y ago

Owh okay tq😍