Ingin tahu

Betul ka, org kata masa pregnegt kita meluat kt seseorg, nty baby keluaq muka baby mirip muka org yg kt meluat to, betul atau mitos

27 Balas

Aduhhhhh tolong la kata mitos, sbb saya meluat dekat orang office saya. Tak mau la keluar nanti rupe depa 😭

5y ago

Jenuh pulak daddy confuse nt dh knp anak dy keluar muka org lain 😂😂😂😂

hehe... jgn dipikirkan sgt... istigfar bbyk.. in shaa Allah xde pape... dan bykkan pikir yg positive ye...

Cm akk ipar sy.mluat tgok hsbnd.kluar bby girl sebijik muka laki dye😂😂😂

Betulla kot.dok meluat cina tmpt kerja kuaq sepet trussss😆

5y ago

Hihii mata xlrt angkt😆

🤔 So jgn fikir mengenai beliau. Be happy ur self. Tengok muka baby2 comel lepas ni

5y ago

Ok sis, tq😘

Mitos jer tu...org dlu2 ckp cmtu sbb xnk kite b’dendam kot...huhu

Kalau meluat kat Brad Pitt, anak keluar hensem mcm Brad Pitt? Hahaha

5y ago

😂😂😂

Jd kt ank sye, xtau la kbtln or ape kn, tp btl2 tjd😅

Mitos kot😁😁😁😁

Jgn la meluat2 sis.😅😅

5y ago

😄