Pada umur berapa anak anda sudah berhenti pakai pampers?

Voice your Opinion
2 tahun
3 tahun
4 tahun
5 tahun
6 tahun

380 respon

15 Balas

Sekarang setahun 10bulan alhamdulillah setahun 4bulan sayaa dah start train dia sekarang dah tak banyak terbabas macam awal2 … kdg2 pakai kdg2 xpakai .. slow2ly 😁 diaa dah tahu yang bilik air tu tempat diaa nak shuu 😅 tapi kdg2 ada jugak tak bagitahu but itsokay laa ada improvement jugak .. semoga kita semua mak2 ni sabar untuk train anak2 🫰🏻

mungkin 4 tahun .skrng tgh training..tu pn kekdg dia terbabas lupa .dia akan kata..mak soly😂pdhal mak xmrh pn mak kata nnti try lg ok..dia pn kata ok mak.. yang mak..

tgh training...tgk ank lebih suka bila x pkai pampers...tp mencabar sikit sbb kdg² dia terbabas shishi kt karpet...ank bru 1y6m

ank slung umr 2 tahun 10 bln..ank kedua umur 2tahun.tp tdo mlm msih pkai lg.siang hri dh xpkai dh.

Blom start lagi baru nk train guna potty train 🤭🤭

tengah training..tapi mlm pakai Pampers..

1y ago

Samaa laa kita tengah training jugak ..

boleh ka kita train kalau anak blm pandai bcakap

Anak baru umur 1 tahun 3 bulan, belum cuba lagi

Harap pada 2 tahun, insya Allah.

Belum berhenti.