2nd pregnancy with ❤️

Berdebar hrini bukak buku, last period Nov 2020. First pregnant gugur kantung kosong. Hrini scan perut xnmpk.. doc kk guna tvs bru nmpk baby Dan dgr ❤️ first time 6w. Terharu nk nangis je dpn doc tu.. alhamdulillah moga selamat Dan baik² shj. Ibu³ doakn Sy yee

2nd pregnancy with ❤️
29 Balas

Cerita dan tarikh yg sama dengan saya. Tahniah ye momy. Tp sy belum buka buku lagi. Minggu depan nak scan dulu then baru nak booking buka buku pink.