Kantung shj

Mommy semua.. hrtu scan xnmpk apa. Hrini scan balik utk sdapkan hati. Alhamdulillah nampak kantung tpi janin xde lg

Kantung shj
3 Balas

kehamilan Sy 6week tp kantung baru 4week .... X nmpk lg janin .

2w ago

Sis awak sama mcm saya. Tapi saya amek ujian darah ikutkan beta hcg saya dah 6 weeks bila buat tvs kantung 4 weeks. Scan atas tak nampak. Awak ni scan atas ke tvs?

Brpe week dh? Blh repeat lg next 2w..insha Allah ada

2w ago

xtau lg brapa weeks. doc xleh scan lg sbb xde janin.. plus uzur Sy pon xtratur

sis berapa week?

2w ago

xtau jgk.. doc xleh bgtau lg sbb janin xde.. xdpt ukur.. plus uzur Sy xtratur