Harap masih ada rezeki

Malam td bleeding bnyk jgk and ada keluar mcm darah seketul time kencing..pegi hospital doc cek kantung ada tp janin xnmpk.. doc ckp klau kantung xjatuh bole scan balik 2-3mgu lg klau ada janin bole bukak buku.. sy bru scan smlm ptt dh 8w tp scan bru 6w.. sedihnya rasa..xtau gugur atau x🥲

2 Balas

be strong sis , sama dgn saya , sekarang tgh melaluinya . masa kndugan 6weeks bleeding xbyk tpi kluar darah sektul kecik je satu hari tu je keesokknye pergi klinik doc bagi ubat kuat rahim , alhamdullilah smpai skng tak kluar darah , kndgn skng da 8weeks. tunggu waktu nak scan. doc pesan jgn stress dn terlalu fikir sgt , fikir yg baik2 dn berdoa semoga bby sihat dn kuat dlm rahim kita 😊

4mo ago

tq awk..tp sy xdpt ubat kuat rahim..smpai skrg skt lg senggugut ..keluar jgk lg skit2 darah

be strong sis.. pray for the best 🙏

4mo ago

tq awak🥲