cuci baju baby

berapa week ibu2 dah start cuci baju baby ye ?

15 Balas

saya 27w dah start prepare semua...genap 36 weeks kena bersalin paksa 😅sbb tiba2 bacaan bp tinggi😅last2 czerr..tpi alhamdulillah semua selamat

saya start basuh packing semua baju mase 30weeks..standby awal2🤭 saya branak anak sulung genap 37weeks, mujur prepare awal2 xkalut sgt☺️

Saya lepas beli baju baby terus basuh sis… Masuk 3rd trimester kemas bag letak tepi pintu siap2…

28w basuh..32w dah packing sume n get ready..sbb 4 org ank bersalin 36w

Cukup 7bln sy dh siap basuh&packing brg utk ke hospital😀

Beli, cuci terus. Buat semua tu pada akhir trimister 2

25weeks dh start basuh2 ..28weeks nanti siap2 packing ..

Sy cuci lepas checkup 32 weeks haritu

Saya 35w masatu. Hehe.

Saya 32 weeks siap semua dah.