Start cuci baju baby

Assalamualaikum wbt mommies.. lagi 3 bulan saya nak due. Mommy start cuci baju anak masa kandungan berapa bulan ye? Boleh cadangkan sabun pencuci sesuai untuk baju bayi dan cara cuci baju tak? Anak 1st ni. Tq semua 🥰 #cucibajubayi #pencucibaju #caracucibayi #anak1st #startcucibajubayi

1 Balas

wsalam, bole da slow2x nak basuh , nnt sarat lagi susah nak basuh. sabun saya guna Anakku, ABD, momohouse . semua okay la. wangi .

1y ago

tq sis 🥰