Siapa kat sini yang pernah ada anak prolonged jaundice?

Berapa minggu ye tempoh paling lama prolonged jaundice ni boleh jadi? Anak saya dah masuk 1 bulan tapi ada kuning lagi. Esok cucuk sebulan sekali dengan check kuning (lagi) . Mata baby still ada kuning2. Bila la nak baik ni baby ?

45 Balas

cuba bg madu sikit kat beby sis...

bby sy 21hri bru OK..

22hri

Anak sy sampai sebulan jg. Darah jenis O. Tp sykur tak masuk wad, cuma kuning lambat sgt nak hilang.

Salam , sya pun macam sis . Anak prolonged jaundice. Nak dekat sebulan . Tapi , adenyaa mandian youbaby . Anak saya punya jaundice turun banyakk . Berminat boleh wsap saya 0183931943 . Sya boleh bantu