Tips turunkan kuning anak (prolonged jaundice)

Baby premature lahir masa 34 minggu. Now prolonged jaundice sebulan dah .. haritu from 200 lebih turun 158.. tetiba nak masuk sebulan naik balik 200 lebih 🥺 Any tips untuk turunkan kuning?🙏🏻#firstbaby

2 Balas

anak sy prolong jaundice jugak. mcm2 bgi mandi laa titis air buah anggur hitam lh. semua tk jadi. sy bgi susu formular karihome sulam susu badan. tk tinggi n tk rendah 140-170. gitu je. nnti hilang sndiri. prolong sis, mmg tk boleh nk buat ape. 😉 anak sy prem jgak.

mandi dgn rebusan air halba pn 🤭